آموزش طراحی سایت نگرانی فرانسه از نفوذهای سایبری و تشکیل یک ارتش دفاعی » باشگاه امنیت اطلاعات دکتروب | آنتی ویروس دکتر وب

ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

» » نگرانی فرانسه از نفوذهای سایبری و تشکیل یک ارتش دفاعی




نگرانی فرانسه از نفوذهای سایبری و تشکیل یک ارتش دفاعی

نگرانی فرانسه از نفوذهای سایبری و تشکیل یک ارتش دفاعی


فرانسه روز دوشنبه تشکیل ارتش جنگ سایبری خود را اعلام کرد. این ارتش در پاسخ به افزایش تهدیدات سایبری در آمریکا و اروپا توسط نفوذگران روسی تشکیل شده است. وزیر دفاع فرانسه، نفوذ در جنگ سایبری را به نبرد هواپیمایی در جنگ‌های اوایل قرن ۲۰ تشبیه کرد.


لو درین، وزیر دفاع فرانسه در رونمایی از دکترین جدید در شمال‌غرب فرانسه گفت: «منطقه‌ی جنگ جدیدی به نام میدان سایبری پدید آمده است و ما برای حفظ هنر نظامی و جنگی خود باید به‌طور جدی در روش‌های خود تجدیدنظر کنیم.»


درین گفت یک نفوذ سایبری می‌تواند یک عملیات جنگی باشد و باید پاسخی متناسب به آن داده شود. او در ادامه گفت: «قابلیت‌های تهاجمی سایبری باید به ما اجازه دهد بتوانیم به سامانه‌ها و شبکه‌های دشمنان نفوذ کنیم، سرویس‌های آن‌ها را به حالت تعلیق درآوریم و حملات آن‌ها را به‌طور موقت یا دائمی خنثی کنیم.»


ارتش جدید فرانسه قرار است علاوه بر شناسایی نفوذگران خارجی به تشخیص آسیب‌پذیری در زیرساخت‌های فناوری اطلاعات سازمان‌های نظامی مانند هواپیماهای بدون سرنشین کمک کند. فرانسه ماه گذشته اعلام کرد در برنامه‌ای مشابه با انگلیس، طرح دفاع سایبری را راه‌اندازی کرده و ۲.۲ میلیارد دلار از بودجه نیز به این طرح اختصاص داده شده است. 


درین گفت واحد دفاع سایبری فرانسه از ماه بعد شروع به کار خواهد کرد و تا سال ۲۰۱۹ سازمانی از ۲۶۰۰ متخصص را تشکیل خواهد داد. علاوه بر حمله‌ی سایبری به زیرساخت شبکه‌های کامپیوتری دولت، آژانس‌های اطلاعاتی نگران گسترش تبلیغات و اطلاعات غلط و گمراه‌کننده توسط نفوذگران هستند.

 

رسانه‌های آمریکایی هفته‌ی گذشته خبر دادند که سازمان سیا به این نتیجه رسیده که نفوذگران روسی برای حمایت از دونالد ترامپ، انتخابات آمریکا را هدف قرار دادند و بسیاری از رایانامه‌های حزب دموکرات را افشاء کردند. 

 

مسکو اتهامات مربوط به دخالت روسیه در انتخابات آمریکا را رد کرده است. روسیه می‌گوید در افشای رایانامه‌های هیلاری کلینتون توسط ویکی‌لیکس در پویش حمایت از ترامپ نقشی نداشته است. نگرانی‌های آمریکا در خصوص نفوذهای سایبری توسط روسیه در بسیاری از کشورهای اروپای غربی به‌ویژه کشورهای بالتیک که مرز مشترک با روسیه دارند، به اشتراک گذاشته شده است.

 

در طرف دیگر ماجرا، در حمله‌ی سایبری به تأسیسات هسته‌ای ایران در سال ۲۰۱۰ تصور می‌شد که دولت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی پشت بدافزار استاکس‌نت باشند ولی هیچ یک از این کشورها به این حمله‌ی سایبری عظیم اعتراف نکردند. جمعه‌ی گذشته نیز روسیه اعلام کرد از برنامه‌ای مطلع شده که طی آن سرویس‌های اطلاعاتی خارجی قرار است مؤسسات مالی روسیه را هدف قرار دهند.

 


گردآوری و انتشار : آنتی ویروس دکتر وب


توسط : mrpr  در تاریخ : 23-09-1395, 23:05   بازدیدها : 905   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .